WAYF

Fonde.dk er ny tjeneste i WAYF

Fundraiseren I/S har gennemført den tekniske tilslutning til WAYF af sin tjeneste Fonde.dk – et online-værktøj, som letter institutioners arbejde med fundraising.

Fonde.dk indeholder blandt andet en fonds- og puljedatabase og en række værktøjer til institutionens fundraising-indsats – fra nyheder til redigerbare skabeloner. Og nu kan brugere ved enhver abonnerende institution med WAYF-tilslutning altså få adgang til Fonde.dk med deres vante institutions-login.

Dansk

Grønlands Universitet er indtrådt i WAYF

Grønlands Universitet, Ilisimatusarfik, er netop indtrådt i WAYF (Where Are You From) som brugerorganisation. Login-tjenesten dækker således samtlige universiteter i Danmark, Færøerne, et universitet i Island og nu også i Grønland.

Studerende og ansatte fra universitetet kan identificere sig som Ilisimatusarfik-brugere over for de mange web-tjenester i WAYF og eduGAIN af relevans for forskning og uddannelse. 

Dansk
Keywords: 

For alle med interesse i digital identitet: WAYF afholder ERFA-møde på Aarhus Universitet

Aarhus Universitet lægger lokaler til WAYFs ERFA-møde den 9. maj.

Alle, som har erfaringer med eller interesse for deltagelse i føderationen, er velkommen til at deltage i det gratis arrangement.

Her vil der blive mulighed for at udveksle erfaringer og ønsker, tekniske som forretningsmæssige, med hinanden og med WAYFs (Where Are You From) sekretariat.

Der vil også være en orientering om, hvad der rører sig i WAYF lige nu og i fremtiden samt hvilke udfordringer WAYF er løsningen på for de udbydere og institutioner, der deltager i føderationen.

Dansk
Keywords: 

Wiki om supercomputing er nu tilgængelig i WAYF

Det tyske forskningsuniversitetet Rheinisch-Westfälische Technische Hochschule Aachen driver supercomputer-wiki'en, HPC Wiki, som samler indhold vedrørende forskningsarbejde i forbindelse med HPC.

Forskningsnettet

Tjenesten er registreret i det tyske forskningsnets identitetsføderation, og er igennem eduGAIN netop blevet gjort tilgængelig for brugere med konti ved WAYFs identitetsudbydere.

Dansk
Keywords: 

Nyhedsbrev februar 2019: Ny - og stor bevilling til udvikling af nordisk e-infrastruktur | Danskudviklet e-læring om data management er klar | Data management: Det næste store skridt handler om kommunikation og uddannelse

Så er nyhedsbrevet med månedens vigtigste DeiC-begivenheder klar, og februar har budt på en række interessante nyheder.

NeIC har netop modtaget finansiering fra EU-Kommissionen til at styrke arbejdet med European Open Science Cloud i Norden (EOSC-Nordic) samt til at lede udviklingen af FAIR data.

Dansk

Kodedeling på CodeRefinerys GitLab kan nu ske via din WAYF-konto

DeiCs logintjeneste Where Are You From (WAYF) kan nu give kodeinteresserede adgang til det nordiske samarbejde: CodeRefinery.

Via din WAYF-konto kan du således få direkte adgang til CodeRefinerys GitLab, der er et projekt under det nordiske samarbejde NeIC, hvor studerende, forskere og andre interesserede kan deles kode på tværs af de landene. 

Dansk
Keywords: 

Januar blev en rekordmåned for WAYF

Året er startet godt for login-tjenesten WAYF (Where Are You From).

Januar 2019 var nemlig den første kalendermåned, hvor tjenesten blev benyttet til mere end tre millioner logins.

WAYF er Danmarks identitetsføderation for forskning og uddannelse.

Tjenesten fra DeiC gør det muligt at bruge digitale identiteter (altså logins, brugerkonti) fra forsknings- og uddannelsesinstitutioner uden for institutionernes egne login-systemer.

Siden driften begyndte i 2008, er trafikken igennem WAYFs hub-servere vokset støt. Og væksten ser ud til at fortsætte.

Dansk
Keywords: 

Sider

Abonnér på RSS - WAYF