Gå til hovedindhold

Relevante emner, dygtige talere og gode oplæg...

var en af de meget positive tilbagemeldinger vi har fået på DeiC konference 2014, der blev holdt i Middelfart den 30. september 2014 til 1. oktober 2014.
Af
31/10/2014 14:10

Bredden i programmet og ros til de gode rammer, som Comwell Middelfart tilbyder, er nogle af de andre bemærkninger der går igen i evalueringen fra deltagerne - og når noget af det mest negative der kommer frem er, at der ikke var eduroam på hotelværelserne (efterfulgt af en smiley), så kan vi vist med en vis sindsro være tilfredse med resultatet.

Ønsker til programkomiteen 2015

Det skal selvfølgelig ikke forhindre os i at forsøge at gøre det endnu bedre næste år. Vi har noteret os ønske om præsentationer med flere aspekter af datamanagement, såsom datagenbrug, DOI vs PID og jura. Noget mere for nørderne, er der ønske om - og ikke for at fornærme nogen (vi holder meget af nørder), så kæder vi det sammen med ønsker om mere om fx. LAN, WAN, Fiberchannels, PerfSonar.

Vi går allerede nu igang med at sammensætte programkomiteen for næste års konference, - så skulle du have gode ideer og/eller lyst til at deltage i planlægningen af programmet, så skriv endelig til gitte.kudsk@deic.dk 

Vi har også noteret os et ønske fra mange om, at der gøre noget fælles for transport mellem konferencecenter og Middelfart Station. Det vil vi selvfølgelig også se nærmere
på i den praktiske tilrettelæggelse.

High performance rap

Første dags program sluttede veloplagt og latterfremkaldende af med at rapperen Per Vers "wrappede" dagen op med tankevækkende betragtninger på den noget indforståede verden vi bevæger os i til daglig. 

Med kvikke sætninger som fx. "HPC - mere end Hurtig PC" og "Hvis du har dårlige nerver, så brug server-to-server" fik han sat stemningen for en hyggelig og netværksskabende aften.

Per Vers website

Afslutning med et kig til stjernene

Astrofysiker Michael Linden-Vørnle, DTU SPACE afsluttede med vanlig energi og engagerende fortællestil konferencen, med fokus på hvorfor e-infrastruktur er uundværlig, når vi vil løse universets gåde.

Vi kunne derfor alle gå derfra med den sikre viden om, at vi bor i "et uendeligt univers - type 1", - i alt fald indtil den dag forskningsresultater viser noget andet.

Klar igen næste år?

Hvis du næste år ikke vil gå glip af "mødet med engagerede mennesker - oplægsholdere og deltagere" på en konference med en "bred spændvidde af oplæg" fra teknik til praktik, på et konferencecenter med "Super rammer. Bliver ikke bedre i DK"...

Så reserver allerede nu den 6. - 7. oktober 2015

Vi glæder os til at se jer alle sammen  igen!

Links

Se eller gense præsentationerne fra

Tirsdag den 30. september
Onsdag den 1. oktober
Se billeder fra konferencen