Gå til hovedindhold

DeiC ansætter ny akademisk medarbejder

Adam Stahl er netop tiltrådt stillingen som akademisk medarbejder i DeiC. Adam skal være med til at betjene sekretariatet, ledelsen og bestyrelsen i DeiC.
Af
28/02/2022 10:02
Billede
Adam Stahl
Foto: Tania Nørgaard

Fra tirsdag den 15. februar er Adam Stahl blevet ansat i DeiC. Han tiltræder stillingen som akademisk medarbejder i DeiC, og der ligger allerede en lang række opgaver og venter på ham.

Adam skal blandt andet koordinere og assistere ledelsesteamet med planlægning og opfølgning på strategi, projekter og aktiviteter, ligesom han skal hjælpe med vejledningen af projektansvarlige i forbindelse med EU-projekter.

Derudover skal Adam Stahl især stå for at sekretariatsbetjene det nationale e-ressourceudvalg med blandt andet håndtering af processen og resultaterne fra ansøgningerne.

Adam er kandidat i Statskundskab fra Aarhus Universitet. Han kommer fra et job som AC-fuldmægtig hos Aarhus Universitets afdeling for Erhverv og Innovation. Her beskæftigede han sig hovedsageligt med analyse-, og researchopgaver relateret til samarbejdet mellem virksomheder, kommuner og Aarhus Universitetet.

I sin fritid både underviser og træner han selv i kampsportsklubben Aarhus Kendo, og sidder også som næstformand i Dansk Kendo Forbund. Til daglig sidder Adam på DeiCs kontor i Aarhus.

Et stort velkommen til Adam.