Gå til hovedindhold

DeiC Konference 2023: Åbningstale, keynote, tema, programkomité og sponsoraftaler er på plads

Annemarie Falktoft, Vicedirektør, UFS og Anders Dam Jensen, Executive Director, EuroHPC JU gæster den årlige DeiC konference som hhv. åbningstaler og keynote speaker.
Af
tir, 04/11/2023 - 15:58
Billede
Gruppe af mennesker til konference
Foto: DeiC

Programkomitéen er i fuldt sving

Under dette års titel ”Providing secure digital infrastructure for research and education” vil årets konference fokusere på aktuelle udfordringer, muligheder og løsninger inden for Data Management, HPC, Sikkerhed samt Net og tjenester, som er konferencens primære fokusområder. Årets program er ved at tage form, og programkomitéen, som består af repræsentanter fra universiteterne Aalborg, Aarhus og DTU, har allerede afholdt sit første møde. I år ønsker vi at have et større fokus på use cases, og vi har ambitioner om, at der i programmet bliver repræsentation fra alle de danske universiteter.

Prominente talere er allerede på plads

Vi kan allerede nu løfte sløret for vores åbningstaler. Det er nemlig Annemarie Falktoft, Vicedirektør i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. Mon ikke Annemarie Falktoft kommer ind på ministeriets forventninger til udviklingen på området for den digitale infrastruktur til forskning og uddannelse, og hvilke nationale prioriteter de har på området?

Glæd dig også til at høre keynote af Anders Dam Jensen, Executive Director, EuroHPC JU, hvor han kommer ind på, hvor meget der er sket i de seneste 2 år i EuroHPC regi, og hvad der er på vej. Du får spændende nyt om EuroHPC’s supercomputere, kvantecomputere og forsknings- og innovationsprogram.

Sponsoraftaler er klar

Har du i tankerne, at jeres firma skal være sponsor på årets DeiC Konference, er du meget velkommen til at rette henvendelse til DeiC. Vi har nu alle vores sponsor-pakker klar og vores konferenceansvarlige, Katrine Tryde, glæder sig til at gå i dialog med jer om muligt samarbejde og fortælle om planlagte tiltag for 2023.

Vi glæder os meget til at byde gæster, talere og sponsorer velkommen til spændende oplæg og gode rammer for netværksdannelse. Tilmelding til konferencen åbner i starten af juni, så hold øje med vores nyhedsbrev og Sociale Medier.

Mere information

https://www.deic.dk/da/konference/2023

Information for sponsorer

Du finder dette års sponsorbrochure her: Sponsorbrochure-2023.pdf

Kontakt til Katrine Tryde, Event- og Konferenceansvarlig, DeiC, katrine.tryde@deic.dk