Gå til hovedindhold

Studentermedhjælper til kommunikationsopgaver i DeiC

Kunne du tænke dig at arbejde med kommunikation til det danske forskningsmiljø om digital forskningsinfrastruktur og have et tæt samarbejde med dygtige kolleger i en uformel organisationskultur?
Af
02/05/2023 13:05
Billede
Studentermedhjælp søges
Foto: Colourbox

Til DeiCs kommunikationsteam søger vi en studentermedhjælper til et bredt spænd af kommunikationsopgaver, f.eks. aktivitet på vores sociale kanaler, praktiske og administrative opgaver i forbindelse med møder og events samt ekstern kommunikation på vores hjemmeside i form af artikler og nyheder. Vi hilser dine input og refleksioner velkommen, som du sandsynligvis baserer på din viden fra studiet, og som du kan bringe i spil her med mulighed for at prøve kræfter med forskellige områder indenfor kommunikation. 

Du får

  • Erfaring med at arbejde som ”corporate influencer” på SoMe
  • Mulighed for sparring med erfarne kommunikationsmedarbejdere
  • Praktisk erfaring med eventkoordinering sammen med vores konferenceansvarlige
  • Selvstændige arbejdsopgaver i takt med din erfaring
  • Erfaring med kommunikation til virksomheder og professionelle brugere
  • Erfaring med forskellige systemer som CMS/web, nyhedsbrevsopsætning, MS-Office-pakken, Zoom.
  • Gode udviklingsmuligheder og mulighed for at påvirke dine opgaver

Vores forventninger til dig

  • Du læser en relevant bachelor- eller kandidatuddannelse inden for kommunikation
  • Du er detaljeorienteret, har en struktureret tilgang til dit arbejde og kan lide at levere et godt produkt
  • Du kan arbejde selvstændigt og udviser høj ansvarlighed. Det vil sige, at du kan færdiggøre dine opgaver og kvalitetssikre eget arbejde. Men vi er altid klar til at hjælpe, når du har brug for det. 
  • Du arbejder ubesværet på både dansk og engelsk og har godt styr på grammatik og retstavning på begge sprog.
  • Du har lyst til at have en bred kontaktflade, og er ikke bange for at række ud til nye mennesker.
  • Du er åben overfor at prøve nye ting og sætte dig ind i nye områder.
  • Det er en fordel, at du er åben over for og finder interesse i at anvende de software-systemer, som vi bruger. Det gælder både i forhold til grafik, video (fra mobil), print (kopiering mv.), web og digital kommunikation.

Dine opgaver

  • Overvågning af SoMe kanaler, både aktivitet og performance
  • Udarbejdelse af nyhedsartikler og kommentarer på SoMe
  • Opdatering af info-sider på vores hjemmeside DeiC.dk
  • Korrektur, tekstforbedring og opsætning af øvrigt indhold på DeiC.dk og i nyhedsbrev
  • Koordinering og korrektur af publikationer
  • Koordinering og produktion af materialer til events og møder
  • Støtte og koordinering af praktiske opgaver i forbindelse med vores events og den store, årlige DeiC konference

Hvad tilbyder vi dig?

Du kan se frem til en uformel dagligdag, hvor vi vægter faglighed og humor højt. DeiC er en virtuel organisation, hvor vi arbejder på tværs med kolleger placeret rundt omkring i landet. I kommunikationsteamet har vi en meget bred kontaktflade, både internt i DeiC og eksternt til institutioner, forskere, virksomheder og vores samarbejdspartnere i ind- og udland. 

Du vil arbejde tæt sammen med kollegerne i kommunikationsteamet; vores to kommunikationskonsulenter, vores event-og konferenceansvarlige, vores grafiker og de fagansvarlige kollegaer i DeiC.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomst og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) eller i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Du indplaceres i henhold til dine kvalifikationer.

Arbejdsstedet er enten på DeiCs kontor på Aarhus Universitet eller på DTU i Lyngby, afhængigt af, hvor du kommer fra. Stillingen er som udgangspunkt 15 timer/uge fordelt på 2-3 dage. Vi er åbne over for faste dage såvel som varierende fra uge til uge, så det passer bedst til din studieaktivitet og dine eksamensperioder.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 22. maj 2023. Åbn linket ”Ansøg nu”, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter en motiveret ansøgning, CV og eventuelt eksamensbeviser. 

Første samtale forventes afholdt den 31. maj 2023 (via Zoom eller fysisk på DTU eller AU). Anden samtale forventes afholdt den 2. juni 2023. 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Charllotte Søbye på charllotte.soebye@deic.dk eller mobiltelefon 24 200 230.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen. 

Om DeiC

DeiC er en enhed under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Alle medarbejdere er ansat på DTU, som er værtsuniversitet. Vi er fysisk placeret på kontorer på henholdsvis DTU, Aarhus Universitet og Syddansk Universitet og er vant til at arbejde sammen på tværs via digitale platforme. DeiC er det nationale samarbejde mellem universiteterne om levering af digital forskningsinfrastruktur og tjenester med det formål, at forskere ved danske universiteter skal have adgang til en digital forskningsinfrastruktur, der muliggør forskning og uddannelse på højt internationalt niveau. Vi dækker et spektrum af kompetencer fra teknisk infrastruktur og software over datamanagement til kommunikation og organisering af events. Vi deltager i internationale projekter, ofte i samarbejde med universiteterne, med disse forskellige kompetencer. 

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Ansøg nu