Gå til hovedindhold

DeiC Konferencen 2023 er nu åben for tilmelding

Se det foreløbige program og tilmeld dig til årets DeiC Konference den 7. og 8. november 2023 på Comwell Kolding – det bliver vildt!
Af
05/07/2023 09:07
Billede
Gruppe af mennesker til konference
Foto: DeiC

Vi glæder os til at byde dig velkommen til årets DeiC Konference 2023 med temaet "Providing secure digital infrastructure for research and education". Her vil være både være høj faglighed, muligheder for at nære de gode relationer, og så vil der naturligvis også være god underholdning.

Konferencen er for alle, der interesserer sig for arbejdet med god e-infrastruktur til gavn for forskning og uddannelse i Danmark. Hvordan arbejdes der inden for Data Management, HPC+, Sikkerhed samt Net og Tjenester for at skabe de bedste vilkår nu og her? Hvor er udviklingen på vej hen i en verden af bl.a. Cybertrusler, Artificial Intelligence, Machine Learning, IoT og kvanteteknologi? Det er nogle af de områder, vi vil dække på konferencen.

Årets program

Programplanlægningen for de 2 dage er nået langt, så du allerede nu kan danne dig et overblik over indholdet. Der er mange spændende og relevante faglige oplæg fra de 4 spor. Du kan bl.a. blive klogere på, hvordan ChatGBT kan styrke cyberforsvaret, nye Data Management Tjenester, blive inspireret af spændene HPC use cases samt oplæg om kvanteteknologi. Og så får du naturligvis også en opdatering på DeiCs arbejde for universiteterne.

Vild underholdning

Aftenens program den 7. november byder på underholdning leveret af ingen ringere end Rane Willerslev, professor, ph.d. og direktør for Nationalmuseet. Rane er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere med ét ben i den akademiske topliga og det andet i de fjerneste vildmarker. Rane vil underholde om kreativitetskrise og 0-fejlsregime på DeiC Konferencen. Det bliver vildt!

Nyt konferencesystem afprøves

For at gøre oplevelsen endnu bedre for alle deltagere, talere og sponsorer, afprøver DeiC et nyt konferencesystem. Det nye system kan både tilgås via browser og via en App, som man downloader forud for konferencen. I det nye system kan du bl.a. sammensætte dit eget program ud fra de 4 spor, så du let bevarer overblikket over dine valgte sessioner. Vi modtager gerne konstruktive tilbagemeldinger på det nye system.

Tilmelding

Tilmeld dig till DeiC Konferencen 2023 ved at følge linket her

Læs mere om DeiC Konferencen 2023 ved at følge linket her

Vi glæder os til at se dig til konferencen!