Gå til hovedindhold

Programkomiteen er godt i gang med planlægning til årets DeiC Konference

Se hvem der er med i programkomiteen for årets DeiC Konference, som finder sted på Comwell Kolding den 29. og 30. oktober 2024.
Af
10/04/2024 10:04
Billede
DeiC konferencen 2023
Foto: Hjortlund Medier

Så har programkomiteen været samlet første gang for at planlægge et spændende program for årets DeiC Konference, som foregår på Comwell Kolding den 29. og 30. oktober 2024. Samarbejdet med universiteterne står højt på agendaen, og der bliver også skævet til sidste års evaluering. Vi vil gerne holde den høje standard igen i år, og til det har vi samlet et super stærkt hold. Se hvem der er med i årets program komite.

Der er flere strømninger, der vigtige at have med i planlægningen af et aktuelt program. Et stigende trusselsniveau for vores (digitale) sikkerhed, hvordan vi arbejder med at udnytte supercomputing og kvanteteknologiens muligheder, og hvordan vi får bedst mulige praktiske eksempler med i programmet, f.eks. use cases indenfor data management og videreformidling af helt konkret viden og erfaringer i brug af DeiCs produkter og services.

Billede
Programkomite
Foto: Privat

Møde i programkomiteen med: Marta Ewa Schulze, Specialkonsulent, DeiC, Hannah Mihai, Data Management-konsulent, DeiC, Peter A. Jensen, Teamleder, KU, Jakub Klust, Akademisk medarbejder, Roskilde Universitet, Eske Christiansen, HPC-chef, Bo Dreier, IT-specialist, SDU, DeiC, Henrik Navntoft Sønderskov, Kvantechef, DeiC, Jeppe Klok Due, Specialkonsulent, Rigsarkivet, Morten Als, Sikkerhedskonsulent, DeiC, og Jakob Bech Petersen, Koordinator Sensitive Data, DeiC.

Vil du være sponsor?

Du har igen i år mulighed for at være sponsor ved DeiC Konferencen. Her har du rig mulighed for at opnå synlighed overfor og netværke med beslutningstagere og influenter indenfor digital infrastruktur til forskning og undervisning. DeiC Konferencen er kendt for den gode stemning og er en begivenhed, som alle ser frem til, især med fokus på ny viden og det at netværke med ligesindede. Nederst finder du flere oplysninger og kontaktinformationer.

Hvis du vil være sikker på at modtage nye informationer om DeiC konferencen, så følg med i vores nyhedsstrøm her og på Sociale Medier, hvor vi løbende vil informere med flere detaljer. Vi glæder os til at se dig på årets konference.

Mere information

Se mere om her: DeiC Konferencen 2024.

Se hvem der sidder i programkomiteen: Programkomite 

Er du interesseret i at være sponsor til årets DeiC Konference? Her kan du se vores forskellige sponsor-pakker, og du kan kontakte Sandra Sikia Gemynthe Boerman på Sandra.Boerman@deic.dk for spørgsmål og nærmere aftale.