Gå til hovedindhold

Mulighed for danske forskere: Gratis træning i kodning og data science-færdigheder

DeiCs medlemskab af NeiC giver danske forskere mulighed for gratis træning i grundlæggende kodning og data science-færdigheder i The Carpentries-samarbejdet. Du kan deltage i - eller være vært for en workshop eller gennemgå træning som instruktør.
Af
21/03/2019 09:03

Siden november 2018 er NeiC platin-partner i The Carpentries, et succesfuldt internationalt projekt, der består af Software Carpentry og Data Carpentry, fællesskaber for instruktører, trænere, vedligeholdere, hjælpere og supporters, der deler en mission om at undervise i grundlæggende compute og datalogiske færdigheder til forskere.

Medlemsskabet giver adgang til:

  • Seks Carpentries workshops i Norden hvert år. Deltagelse i workshoppen betales af NeiC, mens instruktørens rejseomkostninger betales af den institution, der er vært for workshoppen.
  • 15 pladser på The Carpentries instruktør træning hvert år. Train-the-trainer programmet sigter på at bygge partnerskaber mellem Research Software Engineers og forskere, der er villige til at være førende indenfor kompetenceoverførsel til deres kolleger i Norden

Skriv til os, hvis du er interesseret i at være vært for en Carpentry workshop eller i at blive uddannet som instruktør.

Læs mere: