Gå til hovedindhold

Ny Data Management mailingliste

Tilmeld dig den nye mailingliste fra Data Management og modtag nyheder fra EOSC, RDA, Knowledge Exchange, GoFAIR, DataCite og lignende projekter.
Af
21/03/2022 14:03
Billede
nul og et data
Foto: Colourbox.

Er du interesseret i information og nyheder om EOSC, RDA, Knowledge Exchange, GoFAIR, DataCite og lignende projekter, har du nu muligheden for at tilmelde dig en ny mailingliste gennem DeiC, der vil holde dig opdateret med det nyeste inden for data management.

Tilmeldingen til mailinglisten foregår her. Du skal blot sætte kryds ved "DeiC Data Management Mailingliste" og klikke "Tilmeld".

Herefter vil du få en mail, som blot skal besvares med en tom mail. Og så er du tilmeldt den nye mailingliste. Den tomme email er en ekstra foranstaltning for at undgå robotter på listen.

Hvis du oplever problemer med tilmeldingen, er du altid velkommen til at skrive til data management-konsulent Hannah Mihai på: hannah.mihai@deic.dk.

Du kan også sende mails via listen

Medlemmer af listen kan også selv sende mails og information ud via mailinglisten, hvis der foregår noget spændende i deres netværk.

Du kan til enhver tid afmelde dig DeiCs Data Managements mailingliste igen, hvis informationen bliver irrelevant for dig.

DeiCs Data Management team håber, mailinglisten vil være til stor hjælp.