Gå til hovedindhold

DeiC søger projektleder på HPC-området

Er du drevet af glæden ved projektledelse, så er her stillingen med stor alsidighed i opgaver og spændende faglige udfordringer. Ansøgningsfrist er 7. februar 2023.
Af
fre, 01/13/2023 - 12:13
Billede
Billede af team med grøn baggrund
Colourbox

En stilling, hvor du kommer til at drive projekter på lokalt-, nationalt- og internationalt plan. Lyder arbejdet med digital forsknings infrastruktur spændende for en projektleder som dig, så læs opslaget herunder.

DeiCs opgaver er levering af forskningsnet og tilhørende tjenester, supercomputere, datalagring og datarelaterede tjenester og sikkerhed. DeiC koordinerer derudover den danske deltagelse i nordiske og europæiske e-infrastruktur organisationer og projekter, samt rådgive Uddannelses- og Forskningsministeriet om digital forskningsinfrastruktur.

Arbejdsområder du bl.a. vil få ansvar for i din hverdag:

  • Projektleder i forbindelse med de nationale HPC-anlæg. Opfølgning på kontrakter og evaluering af leverancerne med mere. Det er inkl. forbrugsstatistik og forskningsaftryk af investering.
  • Projektleder på det nationale back-office projekt.
  • Opfølgning og tovholder på internationale projekter som vi deltager i. LUMI, LUMI-Q, Puhuri, NeiC, EuroCC v2 med mere.
  • Projektleder på interne projekter ala Cotainr med mere.
  • Myndighedsbetjening i mindre omfang.

Er du blevet nysgerrig på, om stillingen er noget for dig, så læs hele stillingsopslaget her.

Frist for ansøgning er senest tirsdag den 7. februar 2023.