Gå til hovedindhold

DeiC har fået ny studentermedhjælp i Kommunikationsafdelingen

Olivia Astrup Becker Hallund er ansat som studentermedhælp 2-3 dage om ugen på kontoret i Aarhus pr. 22. august 2023.
Af
06/12/2023 08:12
Billede
Papirudklip af mænd i grå og hvid på grøn baggrund
Billede: Colourbox

Det er altid et frisk pust med nye, unge mennesker, der bringer viden og virkelyst med sig. Sådan et frisk pust er Olivia. Men tag ikke fejl. Der er både handlekraft og ambitioner bag den til tider stille facade.

Billede
Olivia
Foto: Privat

 

Til daglig læser Olivia Medievidenskab på Aarhus Universitet, hvor hun er i gang med sin Bachelor. Heldigvis arbejder hun 2-3 dage om ugen i DeiC, hvor hun både ansvarsbevidst, effektivt og dygtigt hjælper sine kolleger i Kommunikationsafdelingen med en bred vifte af opgaver. Olivia bruger sin erfaring indenfor både kommunikation, redigering, service og Sociale Medier, hvor hun bla. har prøvet kræfter som influencer.

Olivia både skriver og publicerer på vores sociale medier, arbejder i vores web-system, udarbejder grafik og video’er og udsender vores månedlige nyhedsbrev. Og naturligvis har hun en afgørende rolle i at hjælpe til med den årlige DeiC konference, især med at koordinere afviklingen af sessioner på de 4 spor, hvor vi har hele 4 studentermedhjælpere i gang samtidigt.

Olivia prøver også kræfter som selvstændig skribent på artikler, som du kan finde flere steder i DeiC’s nyhedsfeed, og det er dejligt med en studentermedhjælp, der har styr på grammatik, sprog og tegnsætning, som det kræver for at læse korrektur på tekster. Vi har stor glæde af at høre Olivia’s indspark på vores mangeartede kommunikationsopgaver, og ofte fremtryller hun helt selv flotte produkter helt uden indblanding. Til daglig går Olivia ufortrødent i gang med selv komplekse opgaver, hvor hun arbejder meget selvstændigt. Vi har stor tillid til, at opgaverne bliver sikkert løst.

Kun fremtiden ved, hvor karrierevejen vil føre hen for Olivia. Så er det godt, at hun i DeiC kan prøve kræfter med mange forskellige områder indenfor kommunikation. Og der er ingen tvivl om, at Olivia vil noget indenfor området. Derfor måtte Aalborg således aflevere den unge dame til smilets by, hvor hun bor sammen med sin kæreste. Måske du ser hende suse forbi i et par løbesko, eller du får øje på en smart, stilsikker ung dame i en af high street tøjbutikkerne i Latinerkvarteret, hvor hun ved præcis, hvad hun skal vælge at købe.

Velkommen til Olivia.