Gå til hovedindhold

Projektmedarbejder med stærkt kommunikationsgen til EuroCC 2 i DeiC

Til DeiCs HPC (High Performance Computing) team søger vi en projektmedarbejder til at tage del i EU-projektet EuroCC 2.
Af
12/05/2023 12:05
Billede
Papirudklip af mennesker.
Foto: iStock

Jobbeskrivelse

Til DeiCs HPC (High Performance Computing) team søger vi en projektmedarbejder til at tage del i EU-projektet EuroCC 2. Du samarbejder med projektlederen fra DeiC samt projektdeltagere fra fire danske universiteter. EuroCC 2 er et projekt under EuroHPC JU og har til formål at drive et national kompetencecenter (NCC) i HPC+.

Det daglige arbejde vil være i samarbejde med projektlederen for EuroCC 2 om at sikre en stærk kommunikation/outreach til alle interne og eksterne partnere i projektet. Projektet hænger sammen med 25+ NCCer i Europa, hvor hver NCC arbejder på lokale behov. Der er vidensdeling med alle de andre NCCer i Europa.

Du vil i det daglige indgå i HPC-teamet og referere til lederen af dette. Projekterne vi arbejder med spænder lige fra lokale, nationale og til internationale, så du vil altid kunne finde udfordringer og faglig udvikling.

Arbejdet består bl.a. af:

  • At drive og arbejde med offentliggørelse af resultater og outreach både nationalt og internationalt.
  • At tage del i alle områder af projektet for at støtte op omkring udviklingstiltag.
  • Vedligehold af vidensbanker og samarbejde med EU-projektet CASTIEL 2 omkring vidensdeling.
  • Netværksdannelse med industri, offentlig administration og universiteterne.
  • Samarbejde med DeiCs kommunikationsteam for at sikre sammenhæng til de øvrige aktiviteter.

Vi forventer:

  • Uddannelse på minimum kandidatniveau. Det behøver ikke være en IT-faglig eller teknisk faglig uddannelse.
  • Selvstændig i din tilgang til arbejdet. Vi er en virtuel organisation med folk spredt over hele Danmark.
  • Interesse for og i IT-området.
  • Flair for kommunikation og kan begå dig flydende på engelsk i både skrift og tale.
  • Samarbejde og koordination med kolleger på tværs af landegrænser og institutioner.

Stillingen er velegnet til både erfarne men også nyuddannede, karriereskifte, osv. som vil prøve kræfter med et nyt område.

Vi tilbyder

Et spændende og alsidigt job i et kreativt og fremtidsorienteret miljø med særdeles gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du får en stor og professionel kontaktflade indenfor miljøet både nationalt og internationalt. 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten for Akademikere i Staten (AC), eller anden relevant faglig organisation. Stillingen er på 37 timer/uge, og ønskes besat snarest muligt. Aflønning vil ske afhængig af uddannelsesmæssig baggrund samt kvalifikationer.

Arbejdssteder enten på Aarhus kontoret eller på DTU i Lyngby. 

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning 5. juni 2023. Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Første samtale forventes afholdt den 14. juni (via Zoom) og anden samtale forventes afholdt 19. juni eller 20. juni i Lyngby (DTU) eller i Aarhus (AU).

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte HPC chef Eske Christiansen, på eske.christiansen@deic.dk eller 9351 0048.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Ansøg nu

Om DeiC

DeiC er en enhed under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Alle medarbejdere er ansat på DTU, som er værtsuniversitet. Vi er fysisk placeret på kontorer på henholdsvis DTU, Aarhus Universitet og Syddansk Universitet og er vant til at arbejde sammen på tværs via digitale platforme. DeiC er det nationale samarbejde mellem universiteterne om levering af digital forskningsinfrastruktur og tjenester med det formål, at forskere ved danske universiteter skal have adgang til en digital forskningsinfrastruktur, der muliggør forskning og uddannelse på højt internationalt niveau. Vi dækker et spektrum af kompetencer fra teknisk infrastruktur og software over datamanagement til kommunikation og organisering af events. Vi deltager i internationale projekter, ofte i samarbejde med universiteterne, med disse forskellige kompetencer.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.