Gå til hovedindhold

Der er stadig ledige pladser til NORDUnet Technical Workshop

Deltagere fra 11 lande samles snart til NORDUnet Technical Workshop, hvor der stadig er få ledige pladser tilbage. Samtidig inviteres der til lightning talks.
Af
17/11/2021 10:11
Billede
NORDUnet logo 2015
Foto: NORDUnet

Hvis du har lyst til at deltage eller ligefrem afholde en lightning talk på den kommende NORDUnet Technical Workshop (NTW2021), så er det nu, du skal slå til.

Deltagerne på NTW kommer (i skrivende stund) fra 11 forskellige lande, og hvis du gerne vil med, så skal du være hurtig. Der er nemlig kun 30 ud af de 150 pladser tilbage.

Billede
Lars Fischer, NORDUnet
Foto: NORDUnet

Lars Fischer, Lightning talk-sessionsformand.

Nordic Technical Workshop afholdes på Crowne Plaza Copenhagen Towers i Ørestad den 30. november til 2. december. Du kan tilmelde dig her.

Fortæl noget spændende

Lightning talk er en præsentation på fem minutter med fokus på ét emne. Det kan være en idé, et vellykket projekt, en fortælling, en invitation til samarbejde eller endda et hurtigt tip. Alt inden for R&E-fællesskabet er velkomment. NTW tilbyder dig et fantastisk publikum, der vil være glade for at lære om fremskridt, nyheder og synspunkter.

"Du bestemmer selv emnet. Du kan vælge at fokusere på nogle små tekniske detaljer, der kun er relevante for en eller to blandt publikum. Det er intet problem, alle andre ved, at der om fem minutter er en anden, der tager ordet”, siger Lars Fischer, Lightning talk-sessionsformand og medlem af programudvalget.

Der er to lynsnak-sessioner i årets program. Tirsdag den 30. november og onsdag den 1. december. Lightning talk-sessionerne er de eneste plenarmøder på NTW2021, og de er en ideel mulighed for at opdatere deltagerne om nye udviklinger og initiativer – så hold dig ikke tilbage.

Du kan indsende dit forslag – med talernavn, tilknytning, titel og en kort beskrivelse – til lightning@ntw2021.net.