Skip to main content

DeiC søger projektleder til HPC-området

Til DeiCs HPC (High Performance Computing) team søger vi en projektleder til at lede og drive en række projekter, som alle omhandler de nationale og internationale projekter, som DeiC driver og deltager i.
By
30/03/2023 14:03
Billede
Papirudklip af mænd i grå og hvid på grøn baggrund
Billede: Colourbox

Jobbeskrivelse

I det daglige arbejder vi med digital forsknings-infrastruktur med fokus på HPC og de områder, som har kontaktflade til HPC-området. Det er både mod leverandører (af HPC-ydelser), beslutningstagerne (i styrelser, på universiteterne med mere), brugerne af HPC (forskerne og industri) samt forskningsstøtteenheder på universiteterne.

Du vil i det daglige indgå i HPC-teamet og referere til lederen af dette. Projekterne vi arbejder med spænder over lokale (regionale), nationale og til internationale, så man vil altid finde udfordring og faglig udvikling, som man ikke normalt vil få som projektleder.

Arbejdet vil ikke kræve de store tekniske indsigter, men det vil være et arbejde hvor tal, statistik og planlægning vil være en stor del. Et ønske om at arbejde med forskningsområdet vil være et plus. Arbejdet vil primært bestå i at drive en række igangværende projekter, samt opstart af nye.

Arbejdet består bl.a. af:

  • Projektledelse i forbindelse med den nationale HPC-strategi. Opfølgning på kontrakter og evaluering af leverancerne med mere. Det er bl.a. forbrugsstatistik og forskningsaftryk fra brugen af HPC i forskning
  • Opfølgning og tovholder på internationale projekter som vi deltager i. Det er typisk projekter i norden og på EU-plan.
  • Projektleder på interne projekter i DeiC.
  • Myndighedsbetjening i mindre omfang samt drift og betjening af andre forpligtelser. 

Forventninger til kandidaten:

  • En uddannelse på minimum kandidatniveau eller tilsvarende.
  • Selvstændig i sin tilgang til arbejdet. 
  • Evne til at tilegne sig nyt område.
  • At du kan begå dig flydende på engelsk i både skrift og tale.
  • At du kan samarbejde og koordinere med kolleger på tværs af landet samt landegrænser og institutioner.

Stillingen er velegnet til både dem, som vil prøve kræfter med projektlederrollen f.eks., nyuddannede, karriereskifte, osv. og erfarne projektleder, som vil prøve kræfter med et nyt område.

Hvad tilbyder vi dig?

Et spændende og alsidigt job i et kreativt og fremtidsorienteret miljø med særdeles gode muligheder for personlig og faglig udvikling. DeiC lægger stor vægt på faglig og personlig kompetenceudvikling, så du hele tiden er ajour med udviklingen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten for Akademikere i Staten (AC), eller anden relevant faglig organisation. Stillingen er på 37 timer/uge, og ønskes besat snarest muligt. Aflønning vil ske afhængig af uddannelsesmæssig baggrund samt kvalifikationer.

Arbejdsstedet er på Aarhus-kontoret i Universitetsbyen.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest onsdag den 19. april 2023. Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Søg jobbet her

Første samtale forventes afholdt fredag den 21. april (via Zoom eller fysisk i Aarhus) og anden samtale forventes afholdt mandag den 23. april i Aarhus.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte HPC chef Eske Christiansen på eske.christiansen@deic.dk eller 9351 0048.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Om DeiC

DeiC er en enhed under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Alle medarbejdere er ansat på DTU, som er værtsuniversitet. Vi er fysisk placeret på kontorer på henholdsvis DTU, Aarhus Universitet og Syddansk Universitet og er vant til at arbejde sammen på tværs via digitale platforme. DeiC er det nationale samarbejde mellem universiteterne om levering af digital forskningsinfrastruktur og tjenester med det formål, at forskere ved danske universiteter skal have adgang til en digital forskningsinfrastruktur, der muliggør forskning og uddannelse på højt internationalt niveau. Vi dækker et spektrum af kompetencer fra teknisk infrastruktur og software over datamanagement til kommunikation og organisering af events. Vi deltager i internationale projekter, ofte i samarbejde med universiteterne, med disse forskellige kompetencer.