Skip to main content

DeiC ansætter ny IT-arkitekt

Bo Bai er netop blevet ansat i DeiC og skal hjælpe med at sikre en sammenhængende teknisk arkitektur for alle DeiCs tjenester.
By
29/08/2022 11:08
Billede
Bo Bai
Foto: Privatfoto

Mandag den 1. august tiltrådte Bo Bai den nyoprettede stilling som IT-arkitekt hos DeiC. Bo skal blandt andet skabe en sammenhængende brugeroplevelse og sikre sammenhæng mellem DeiCs tjenester.

Han kommer til at lave IT-arkitekturen i tæt dialog med de forskellige referencegrupper og de konsortier, som universiteterne danner for at levere løsningerne. Han skal desuden deltage i det internationale arbejde omkring udviklingen af infrastruktur til forskning, med det formål at sikre, at DeiCs tjenester også fungerer med de internationale tjenester.

Vil skabe bedst mulig IT-understøttelse af forskere

Bo kommer fra en stilling, hvor han har arbejdet med IT-understøttelse af forskning på Aalborg Universitet siden 2001.

"Det er ikke forkert at sige, at jeg har været, og stadig er, passioneret omkring den evige udfordring, det er at skabe den bedst mulige IT-understøttelse af forskerne," fortæller Bo Bai.

Han har de seneste godt 20 år desuden rådgivet om og leveret løsninger indenfor alle facetter af IT til forskningsprojekter. Det være sig både udvikling af software, design og implementering af fælles infrastrukturer for netværk, storage, compute, cloud og identiteter.

Bo er uddannet Cand.scient. i datalog og matematik fra Aalborg Universitet. Han bor til dagligt i Aalborg med sin kone og 2 tvillingedrenge, der lige er startet i gymnasiet. Og når han ikke er der eller på kontoret i Aarhus, er han at finde på enten golf- eller skydebanen.

Et stort velkommen til Bo!